Др. Шаун Марфи, млад , аутистичен, хирург, го остава позади себе проблематичното минато, за да работи во престижната болница San Jose St. Bonaventure, во Калифорнија, каде го користи својот извонреден талент, да спасува животи и да се соочи со скептиците. Ова е свежа, провокативна болничка драма, во внатрешниот свет на еден генијален ум и дистанца од луѓето кои се обидува да ги излечи.


Претходна понеделник, 21 сеп - недела, 27 сеп Следна
понеделник, 21 сеп - недела, 27 сеп

понеделник

21 септември

вторник

22 септември

среда

23 септември

четврток

24 септември

петок

25 септември

сабота

26 септември

недела

27 септември

- УДАРЕН ТЕРМИН
- СЕГА
понеделник
Бетл Крик I.
Battle Creek 111 - The Hand-off
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 507 - La Curiosite Est Un Vilain Defaut
Cкорпија III.
Scorpion 305 - Plight At The Museum
Rocky And The Cop I.
Rocky And The Cop 01008 - Falsche Freunde
Новајлија II.
The Rookie 02002 - The Night General
Специјалци I.
S.w.a.t. 110 - Seizure
Специјалци I.
S.w.a.t. 111 - K-town
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 507 - La Curiosite Est Un Vilain Defaut
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 508 - La Nuit, Tous Les Chats Sont Gris
Cкорпија III.
Scorpion 305 - Plight At The Museum
Cкорпија III.
Scorpion 306 - Bat Poop Crazy
Rocky And The Cop I.
Rocky And The Cop 01008 - Falsche Freunde
Rocky And The Cop I.
Rocky And The Cop 01009 - Karma
Новајлија II.
The Rookie 02002 - The Night General
Новајлија II.
The Rookie 02003 - The Bet
Лекарот на мафијата I.
The Mob Doctor 103 - Protect And Serve
Лекарот на мафијата I.
The Mob Doctor 104 - Change Of Heart
Откуп II.
Ransom 205 - Undercover
Откуп II.
Ransom 206 - Legacy
The Hungover Games
The Hungover Games
Лекарот на мафијата I.
The Mob Doctor 103 - Protect And Serve
Лекарот на мафијата I.
The Mob Doctor 104 - Change Of Heart
The Equalizer
The Equalizer
ДрагонСлејер666 I.
Dragon Slayer 666 01001 - Episode 1
вторник
Бетл Крик I.
Battle Creek 112 - Homecoming
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 508 - La Nuit, Tous Les Chats Sont Gris
Cкорпија III.
Scorpion 306 - Bat Poop Crazy
Rocky And The Cop I.
Rocky And The Cop 01009 - Karma
Новајлија II.
The Rookie 02003 - The Bet
Специјалци I.
S.w.a.t. 111 - K-town
Специјалци I.
S.w.a.t. 112 - Contamination
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 508 - La Nuit, Tous Les Chats Sont Gris
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 509 - Ce Que Femme Veut… Part 1
Cкорпија III.
Scorpion 306 - Bat Poop Crazy
Cкорпија III.
Scorpion 307 - We're Gonna Need A Bigger Vote
Rocky And The Cop I.
Rocky And The Cop 01009 - Karma
Rocky And The Cop I.
Rocky And The Cop 01010 - Das Duell
Новајлија II.
The Rookie 02003 - The Bet
Новајлија II.
The Rookie 02004 - Warriors And Guardians
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс VI.
Ncis: New Orleans 06001 - Judgement Call
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс VI.
Ncis: New Orleans 06002 - The Terminator Conundrum
Н.Ц.И.С. Лос Ангелес X.
Ncis: Los Angeles 10023 - The Guardian
Н.Ц.И.С. Лос Ангелес X.
Ncis: Los Angeles 10024 - False Flag
ИДЕНТИТЕТ
Identity
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс VI.
Ncis: New Orleans 06001 - Judgement Call
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс VI.
Ncis: New Orleans 06002 - The Terminator Conundrum
Н.Ц.И.С. Лос Ангелес X.
Ncis: Los Angeles 10023 - The Guardian
Н.Ц.И.С. Лос Ангелес X.
Ncis: Los Angeles 10024 - False Flag
Откуп II.
Ransom 205 - Undercover
ДрагонСлејер666 I.
Dragon Slayer 666 01002 - Episode 2
среда
Бетл Крик I.
Battle Creek 113 - Sympathy For The Devil
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 509 - Ce Que Femme Veut… Part 1
Cкорпија III.
Scorpion 307 - We're Gonna Need A Bigger Vote
Rocky And The Cop I.
Rocky And The Cop 01010 - Das Duell
Новајлија II.
The Rookie 02004 - Warriors And Guardians
Специјалци I.
S.w.a.t. 112 - Contamination
Специјалци I.
S.w.a.t. 113 - Fences
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 509 - Ce Que Femme Veut… Part 1
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 510 - Ce Que Femme Veut… Part 2
Cкорпија III.
Scorpion 307 - We're Gonna Need A Bigger Vote
Cкорпија III.
Scorpion 308 - Sly And The Family Stone
Rocky And The Cop I.
Rocky And The Cop 01010 - Das Duell
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12001 - Twenty Klicks
Новајлија II.
The Rookie 02004 - Warriors And Guardians
Новајлија II.
The Rookie 02005 - Tough Love
Исчезнати I.
Gone 01008 - Romans
Чарлиевите ангели I.
Charlie's Angels - New Seres 106 - Black Hat Angels
The 5th Wave
The 5th Wave
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс VI.
Ncis: New Orleans 06001 - Judgement Call
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс VI.
Ncis: New Orleans 06002 - The Terminator Conundrum
Н.Ц.И.С. Лос Ангелес X.
Ncis: Los Angeles 10023 - The Guardian
Н.Ц.И.С. Лос Ангелес X.
Ncis: Los Angeles 10024 - False Flag
Исчезнати I.
Gone 01008 - Romans
Откуп II.
Ransom 206 - Legacy
ДрагонСлејер666 I.
Dragon Slayer 666 01003 - Episode 3
четврток
Спирала I.
Helix 101 - Pilot
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 510 - Ce Que Femme Veut… Part 2
Cкорпија III.
Scorpion 308 - Sly And The Family Stone
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12001 - Twenty Klicks
Новајлија II.
The Rookie 02005 - Tough Love
Специјалци I.
S.w.a.t. 113 - Fences
Специјалци I.
S.w.a.t. 114 - Ghosts
Кандис Реноар V.
Candice Renoir 510 - Ce Que Femme Veut… Part 2
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06001 - Il Faut Souffrir Pour Être Beau
Cкорпија III.
Scorpion 308 - Sly And The Family Stone
Cкорпија III.
Scorpion 309 - Mother Load
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12001 - Twenty Klicks
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12002 - Kill The Messenger
Новајлија II.
The Rookie 02005 - Tough Love
Новајлија II.
The Rookie 02006 - Fallout
Заклетва II.
The Oath 02004 - Proposition
Заклетва II.
The Oath 02005 - Succession
Исчезнати I.
Gone 01008 - Romans
Чарлиевите ангели I.
Charlie's Angels - New Seres 106 - Black Hat Angels
ЛУЃЕ ВО ЦРНО 3
Men In Black 3
Откуп II.
Ransom 205 - Undercover
Откуп II.
Ransom 206 - Legacy
Истерувачи на духови II.
Ghostbusters Ii.
ДрагонСлејер666 I.
Dragon Slayer 666 01004 - Episode 4
петок
Спирала I.
Helix 102 - Vector
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06001 - Il Faut Souffrir Pour Être Beau
Cкорпија III.
Scorpion 309 - Mother Load
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12002 - Kill The Messenger
Новајлија II.
The Rookie 02006 - Fallout
Специјалци I.
S.w.a.t. 114 - Ghosts
Специјалци I.
S.w.a.t. 115 - Crews
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06001 - Il Faut Souffrir Pour Être Beau
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06002 - La Vengeance Est Un Plat Qui Se Mange Froid
Cкорпија III.
Scorpion 309 - Mother Load
Cкорпија III.
Scorpion 310 - This Is The Pits
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12002 - Kill The Messenger
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12003 - So It Goes
Новајлија II.
The Rookie 02006 - Fallout
Новајлија II.
The Rookie 02007 - Safety
The Tourist
The Tourist
The Social Network
The Social Network
The Hungover Games
The Hungover Games
Заклетва II.
The Oath 02004 - Proposition
Заклетва II.
The Oath 02005 - Succession
The 5th Wave
The 5th Wave
Тест возење III.
Test Drive 301 - Aki Wickström - Nissan 180sx
сабота
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06007 - L'enfer Est Pavé De Bonnes Intentions
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06008 - À La Guerre Comme À La Guerre
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06009 - L'union Fait La Force (1ère Partie)
Hotel Transylvania
Hotel Transylvania
Јас, шпион
I Spy
Goosebumps
Goosebumps
ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ
Ghostbusters
Ghostbusters (2016)
Ghostbusters
ТРОЈНО ИКС
Xxx
Јас, шпион
I Spy
The Equalizer
The Equalizer
Ghostbusters (2016)
Ghostbusters
Dragon Slayer 666 Ii.
Dragon Slayer 666 02001 - Episode 1
недела
Hotel Transylvania
Hotel Transylvania
Hotel Transylvania 2
Hotel Transylvania 2
Медалјон
The Medallion
Street Fighter
Street Fighter
Sex Tape
Sex Tape
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06007 - L'enfer Est Pavé De Bonnes Intentions
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06008 - À La Guerre Comme À La Guerre
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06009 - L'union Fait La Force (1ère Partie)
Гоустрајдер
Ghost Rider
ТРОЈНО ИКС 2 - СЛЕДНО НИВО
Xxx 2: State Of The Union
The Tourist
The Tourist
The Social Network
The Social Network
Гоустрајдер
Ghost Rider
Кандис Реноар VI.
Candice Renoir 06008 - À La Guerre Comme À La Guerre
ДрагонСлејер666 I.
Dragon Slayer 666 01001 - Episode 1