mac_20200424_axn_hoh_la_finest_s01_

Од универзумот на франшизата „Лоши момчиња“, серијата ја следи Сид Барнет (Габриел Унион), која последен пат беше видена во Мајами како го уништува нарко картелот и навидум го напушта нејзиното сложено минато за да стане полициски детектив во Лос Анџелес. Заедно со новата партнерка Ненси Меккена (Џесика Алба), вработена мајка која има подеднакво сложена историја, Сид е принудена да се соочи со тоа како нејзиниот животен стил може да маскира уште поголема лична тајна. Прогонувајќи ги најголемите криминалци во Лос Анџелес, додека истовремено ги избегнуваат правилата и ограничувањата на брзината, Сид и Нанси стануваат неизбежна сила на улиците, како и во нивните сопствени животи.

Претходна понеделник, 29 јун - недела, 5 јул Следна
понеделник, 29 јун - недела, 5 јул

понеделник

29 јуни

вторник

30 јуни

среда

1 јули

четврток

2 јули

петок

3 јули

сабота

4 јули

недела

5 јули

- СЕГА
- УДАРЕН ТЕРМИН
понеделник
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 117 - Episode 17
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 404 - Playing With Fire
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 114 - Nine Lives
ОТСУТНОСТ II.
Absentia 02009 - Committed
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 102 - Other Lives
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 117 - Episode 17
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 118 - Episode 18
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 404 - Playing With Fire
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 405 - Highland Games
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 114 - Nine Lives
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 115 - Affaire De Coeur
ОТСУТНОСТ II.
Absentia 02009 - Committed
ОТСУТНОСТ II.
Absentia 02010 - Accomplice
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 102 - Other Lives
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 103 - Boarding Party
Новајлија II.
The Rookie 02016 - The Overnight
Специјалци III.
S.w.a.t. 03015 - Knockout
ПРИТАЕНО ЗЛО: ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ
Resident Evil: Afterlife
The Shallows
The Shallows
Специјалци III.
S.w.a.t. 03015 - Knockout
Новајлија II.
The Rookie 02016 - The Overnight
You Don't Mess With The Zohan
You Don't Mess With The Zohan
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 420 - Powder Keg
Mr. Deeds
Mr. Deeds
вторник
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 118 - Episode 18
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 405 - Highland Games
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 115 - Affaire De Coeur
ОТСУТНОСТ II.
Absentia 02010 - Accomplice
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 103 - Boarding Party
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 118 - Episode 18
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 119 - Episode 19
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 405 - Highland Games
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 406 - Love & Death
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 115 - Affaire De Coeur
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 116 - A Vanishing Art
ОТСУТНОСТ II.
Absentia 02010 - Accomplice
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 401 - Rogue Nation
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 103 - Boarding Party
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 104 - Ghosts Of Christmas Future
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12001 - Twenty Klicks
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12002 - Kill The Messenger
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс V.
Ncis: New Orleans 05023 - The River Styx - Part 1
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс V.
Ncis: New Orleans 05024 - The River Styx - Part 2
Insidious: Chapter 2
Insidious: Chapter 2
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12001 - Twenty Klicks
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12002 - Kill The Messenger
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс V.
Ncis: New Orleans 05023 - The River Styx - Part 1
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс V.
Ncis: New Orleans 05024 - The River Styx - Part 2
ТОТАЛ КАР V.
Totalcar 05004 - Episode 4
среда
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 119 - Episode 19
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 406 - Love & Death
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 116 - A Vanishing Art
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 401 - Rogue Nation
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 104 - Ghosts Of Christmas Future
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 119 - Episode 19
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 120 - Episode 20
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 406 - Love & Death
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 407 - Hanging Swords
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 116 - A Vanishing Art
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 117 - A Good Year
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 401 - Rogue Nation
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 402 - #1 Fan
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 104 - Ghosts Of Christmas Future
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 105 - Collapse
Товар на вистината II.
Burden Of Truth 02004 - Guilt By Association
Полицајки од Л. А. I.
L.a.'s Finest 01007 - Book Of Secrets
Insidious: Chapter 3
Insidious: Chapter 3
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12001 - Twenty Klicks
Н.Ц.И.С. XII.
Ncis 12002 - Kill The Messenger
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс V.
Ncis: New Orleans 05023 - The River Styx - Part 1
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс V.
Ncis: New Orleans 05024 - The River Styx - Part 2
Гоѕила
Godzilla
четврток
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 120 - Episode 20
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 407 - Hanging Swords
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 117 - A Good Year
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 402 - #1 Fan
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 105 - Collapse
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 120 - Episode 20
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 121 - Episode 21
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 407 - Hanging Swords
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 408 - Uncharted Waters
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 117 - A Good Year
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 118 - The Last Knight
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 402 - #1 Fan
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 403 - The Asset
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 105 - Collapse
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 106 - The Spinning Wheel
Добриот доктор II.
The Good Doctor 02016 - Believe
Љубов за љубов I.
Trigger 01008 - Episode 8
Товар на вистината II.
Burden Of Truth 02004 - Guilt By Association
Полицајки од Л. А. I.
L.a.'s Finest 01007 - Book Of Secrets
Љубов за љубов I.
Trigger 01008 - Episode 8
Новајлија II.
The Rookie 02016 - The Overnight
2 Guns
2 Guns
Товар на вистината II.
Burden Of Truth 02004 - Guilt By Association
Полицајки од Л. А. I.
L.a.'s Finest 01007 - Book Of Secrets
петок
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 121 - Episode 21
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 408 - Uncharted Waters
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 118 - The Last Knight
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 403 - The Asset
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 106 - The Spinning Wheel
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 121 - Episode 21
Љубов на Ургентно I.
Emergency Love 122 - Episode 22
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 408 - Uncharted Waters
ВЛАДЕЕЊЕ IV.
Reign 409 - Pulling Strings
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 118 - The Last Knight
Ловец на реликвии I.
Relic Hunter 119 - Love Letter
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 403 - The Asset
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 404 - Dead Man Calling
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 106 - The Spinning Wheel
С.Е.А.Л. тим I.
Seal Team 107 - Borderlines
Совршена меморија I.
Unforgettable 121 - Endgame
Совршена меморија I.
Unforgettable 122 - The Man In The Woods
A Dark Truth
A Dark Truth
Совршена меморија I.
Unforgettable 121 - Endgame
Љубов за љубов I.
Trigger 01008 - Episode 8
ПРИТАЕНО ЗЛО: ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ
Resident Evil: Afterlife
Double Team
Double Team
ТОТАЛ КАР V.
Totalcar 05008 - Episode 8
сабота
Кандис Реноар III.
Candice Renoir 301 - Mieux Vaut L'abondance Que Le Besoin
Кандис Реноар III.
Candice Renoir 302 - Qui Aime Bien, Chatie Bien
Кандис Реноар III.
Candice Renoir 303 - Qui Se Repent, Se Punit Soi Meme
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 421 - Mind Games
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 422 - The Assassination Of Dwayne Pride
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 423 - Checkmate (1)
ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ
Ghostbusters
Спајдермен
Spider-man
Добриот доктор II.
The Good Doctor 02016 - Believe
Јас, шпион
I Spy
Лоши момчиња
Bad Boys
Панишер
The Punisher
Во темнината: Културен шок
Into The Dark - Culture Shock
Insidious: Chapter 3
Insidious: Chapter 3
Совршена меморија I.
Unforgettable 122 - The Man In The Woods
ТОТАЛ КАР V.
Totalcar 05006 - Episode 6
The Smurfs 2
The Smurfs 2
недела
Добриот доктор II.
The Good Doctor 02016 - Believe
Jumanji
Jumanji
Jack And Jill
Jack And Jill
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 421 - Mind Games
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 422 - The Assassination Of Dwayne Pride
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 423 - Checkmate (1)
Н.Ц.И.С. Њу Орлеанс IV.
Ncis: New Orleans 424 - Checkmate (2)
Кандис Реноар III.
Candice Renoir 301 - Mieux Vaut L'abondance Que Le Besoin
Кандис Реноар III.
Candice Renoir 302 - Qui Aime Bien, Chatie Bien
Кандис Реноар III.
Candice Renoir 303 - Qui Se Repent, Se Punit Soi Meme
Чарлиевите ангели
Charlie's Angels
ЛУЃЕ ВО ЦРНО
Men In Black
I Know What You Did Last Summer
I Know What You Did Last Summer
Чарлиевите ангели
Charlie's Angels
ЛУЃЕ ВО ЦРНО
Men In Black
I Know What You Did Last Summer
I Know What You Did Last Summer